Waarschuwingslichten, flitslicht & APV-producten

We bieden waarschuwingslichten, flitslichten en led-waarschuwingslichten in uiteenlopende afmetingen, gemonteerd op het dak of met een magnetische voet, altijd volledig versterkt met een ECE REG65 goedkeuring. Waarschuwingslichten en flitslichten zijn belangrijke producten in het TMA (Truck Mounted Attenuator) assortiment. Voordat we een waarschuwingslamp of flitslicht opnemen in ons assortiment wordt het getest in onze eigen vestiging of door geautoriseerde partners om ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat de beloften van de leverancier worden nageleefd. Work System monteert en verkoopt waarschuwingsborden voor werk onderweg - zoals A20-borden, dakborden en X2-schermen. Onze dakborden zijn in de eerste plaats bedoeld om andere weggebruikers te waarschuwen en de dagelijkse activiteiten van uw medewerkers veiliger te doen verlopen. Dankzij de lage constructie van het bord is de luchtweerstand veel kleiner wanneer het wordt ingeklapt en dus vermindert ook het brandstofverbruik. Als u niet vindt wat u zoekt, helpen wij u de juiste producten en aanpassingen te vinden voor uw specifieke behoeften.
Hoogwaardige waarschuwingslichten Prijsvoorbeeld 371

Waarschuwingslichten laadplatforms

Hier vindt u waarschuwingslichten. Verhoog de veiligheid in het verkeer en maak de andere weggebruikers opmerkzaam dat er werk wordt uitgevoerd.
Toon 5 producten in de categorie
Gerichte waarschuwingslichten, flitslichten en verlichting om te kunnen werken in het donker. Prijsvoorbeeld 62

Gericht waarschuwingslicht

Met het gerichte waarschuwingslicht kunt u andere weggebruikers en mensen bewust maken van het voertuig tijdens het werk.
Toon 2 producten in de categorie
Rotorlichten en roterende waarschuwingslampjes om de aandacht te vestigen op werkzaamheden. Prijsvoorbeeld 67

Rotorlicht

Het rotorlicht helpt om de aandacht te vestigen voor een betere veiligheid bij het werken in het verkeer.
Toon 5 producten in de categorie
Accessoires voor het waarschuwingslicht. Prijsvoorbeeld 13

Accessoires waarschuwingslichten

Hier vindt u de montageoplossingen, bedrading en knoppen voor uw waarschuwingslichten.
Toon 19 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?