INVERTER PROSINE 1800I/12V
Onze beproefde omvormer, die startstromen kan opnemen tot tweemaal het nominale vermogen. Betaalbaar met veel installaties in bedrijfsvoertuigen zoals bussen, dienstauto's etc. Schone sinusgolf met goede werking voor alle soorten apparatuur. Draaibaar display voor eenvoudig aflezen en bedienen.
942

Elektronica, lucht en vering

Bij Work System vind u alles voor uw bestelwagen. Doeltreffende en slimme oplossingen voor de elektronica en stroomvoorziening worden steeds belangrijker. Met een inverter of stroomomzetter kunt u de gelijkstroom van een batterij omzetten in wisselstroom wanneer u bijvoorbeeld 230 V nodig hebt voor elektrische machines en gereedschap. Een extra accu of lader in uw voertuig hebben, kan van pas komen als u veel machines en gereedschap gebruikt. De meeste van onze producten zijn leverbaar als losse onderdelen of als kant-en-klare sets.
Work Systems inverters voor uw bedrijfswagen Prijsvoorbeeld 75

Inverters

Hier vindt u inverters en stroomomzetters om 12V DC om te zetten in 230V AC voor elektrische machines en gereedschap.
Toon 12 producten in de categorie
Accu's en opladen bij Work System Prijsvoorbeeld 135

Accu's en opladen

Extra accu's en laders zijn nuttig als u veel uiteenlopende elektrische onderdelen gebruikt in uw bestelwagen.
Toon 5 producten in de categorie
230V-oplossingen voor uw wagenuitrusting Prijsvoorbeeld 17

230V oplossingen

Accessoires en oplossingen voor elektriciteit zoals contactdozen, aansluitsets en connectors voor 230V.
Toon 13 producten in de categorie
De juiste perslucht voor kleine klussen vanuit uw bedrijfswagen Prijsvoorbeeld 197

Perslucht

Compressor voor perslucht
Toon 2 producten in de categorie
Aansluitkit en accu's voor uw bedrijfswagen Prijsvoorbeeld 134

Koppelingsset inverter en accu

Hier vindt u de aansluitkit voor inverters en accu's.
Toon 3 producten in de categorie
Hulpveren voor uw bedrijfswagen Prijsvoorbeeld 297

Hulpveren

Hulpveren - voor meer comfort en veiligheid als u met een grote lading rijdt.
Toon 2 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?