DAKDRAGER VOOR VW CADDY & VW CADDY MAXI
Onze Zweeds gemaakte dakdragers voor de VW Caddy & VW Caddy Maxi zijn ontworpen om dicht bij het dak van het voertuig te zitten en hebben een lage luchtweerstand. De dragers zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium (6063 T6), dat een natuurlijk geanodiseerd oppervlak heeft zodat de dakdragers bestand zijn tegen het Noordse klimaat.
157

Imperialen en Dakdragers

Met de imperialen en dakdragers van Work System kunt u meer laadruimte creëren op het dak van uw bedrijfswagen. Sommige ladingen kunnen het best op het dak van het voertuig worden vervoerd. In het bijzonder hebben lange materialen zoals houten latten of ladders vaak geen plaats in het voertuig. Dakdragers en andere transportoplossingen maken het dakoppervlak bruikbaar voor het vervoer van vracht. Met Work System hebt u toegang tot een selectie accessoires voor het dak van uw bedrijfswagen om de inrichting van uw bedrijfswagen te optimaliseren. Voor alle dakdragers zijn er een aantal accessoires die het gebruik van de dakdrager verder verbeteren. De lading kan bijvoorbeeld beter worden vastgezet voor transport met behulp van laadstops en sjorogen. Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt, dan helpen wij u graag bij het zoeken naar de juiste producten en aanpassingen.
Kies een andere categorie

Dakdrager (2st) voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner

Onze Zweeds gemaakte dakdragers voor de Berlingo en Partner zijn ontworpen om dicht bij het dak van het voertuig te zitten en hebben een lage luchtweerstand. De dragers zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium (6063 T6), dat een natuurlijk geanodiseerd oppervlak heeft zodat de dakdragers bestand zijn tegen het Noordse klimaat. De set bevat: 2x dakdragers incl. een voertuigspecifieke montagekit.
172
Excl. BTW
Toevoegen

Dakdrager (2st) voor Citroën Berlingo, Opel Combo & Peugeot Partner

Onze Zweeds gemaakte dakdragers voor de Berlingo, Combo en Partner zijn ontworpen om dicht bij het dak van het voertuig te zitten en hebben een lage luchtweerstand. De dragers zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium (6063 T6), dat een natuurlijk geanodiseerd oppervlak heeft zodat de dakdragers bestand zijn tegen het Noordse klimaat. De set bevat: 2x dakdragers incl. een voertuigspecifieke montagekit.
172
Excl. BTW
Toevoegen

Dakdrager (3st) voor Citroën Berlingo, Opel Combo & Peugeot Partner

Onze Zweeds gemaakte dakdragers voor de Berlingo, Combo en Partner zijn ontworpen om dicht bij het dak van het voertuig te zitten en hebben een lage luchtweerstand. De dragers zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium (6063 T6), dat een natuurlijk geanodiseerd oppervlak heeft zodat de dakdragers bestand zijn tegen het Noordse klimaat. De set bevat: 3x dakdragers incl. een voertuigspecifieke montagekit.
261
Excl. BTW
Toevoegen

Sjorband

Onze eigen sjorband met Worksystem.se. U gebruikt de sjorband om producten en zware ladingen vast te zetten wat kan verschuiven.
6.62
Excl. BTW
Toevoegen

Sjorband (tweedelig)

Met onze tweedelige sjorband kunt u uw zware ladingen en producten die kunnen verschuiven vastzetten. De sjorband heeft een S-vormige haak en is zwart-kleurig. De lengte van de sjorband is 2m.
15
Excl. BTW
Toevoegen

Sjorogen (paar)

Onze sjorogen kunnen worden gebruikt om de lading op de dakdragers vast te zetten. De sjorogen zijn geschikt voor onze eigen dakdragers en worden in paren geleverd. U kunt de sjoroog vastzetten door deze te draaien en aan te passen aan de gewenste positie en deze dan weer vervolgens vast te draaien. Dit product kan worden gecombineerd met ladingstoppers en sjorbanden om extra veiligheid aan uw lading te bieden.
19
Excl. BTW
Toevoegen

Ladingstoppers (paar)

Set van 2 ladingstoppers om het verschuiven van lading op de dakdragers te voorkomen en hiermee zet u uw lading veilig vast op de dragers.
24
Excl. BTW
Toevoegen
Helaas hebben wij nog geen producten geplaatst op onze website. Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen. Onze contactgegevens vindt u bovenaan de pagina onder "selecteer vestiging"
Helaas hebben wij nog geen producten geplaatst op onze website. Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen. Onze contactgegevens vindt u bovenaan de pagina onder "selecteer vestiging"
Helaas hebben wij nog geen producten geplaatst op onze website. Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen. Onze contactgegevens vindt u bovenaan de pagina onder "selecteer vestiging"

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.