Bedrijfswageninrichting linkerzijde Peugeot

De bedrijfswageninrichting zorgt ervoor dat u uw gereedschap en machines in orde houdt en gemakkelijk terugvindt. In bestelwagens is het doorgaans de linkerzijde die wordt ingedeeld. U hebt gemakkelijker toegang tot uw dingen en behoudt een goed overzicht van wat u nodig hebt. De basis van onze inrichtingen zijn panelen en legplanken. Samen met verschillende ladecombinaties, sledes, tussenschotten en nog veel meer, kunnen we een systeem creëren dat perfect is afgestemd op u en uw bedrijf. Wij kunnen u tal van slimme oplossingen aanbieden en alle inrichtingen zijn van Zweedse makelij en getest door SP (Zweedse Technische Onderzoeksinstelling). Dat biedt zekerheid, niet in de laatste plaats op het gebied van veiligheid.

LS3 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

Met een combinatie van lades en legplanken is dit een zeer populaire bedrijfswageninrichting die geschikt is voor de Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
912
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

BASE42 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

Met onze bedrijfswageninrichting BASE42 krijgt u voldoende opbergruimte in uw Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
612
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LS3 bedrijfswageninrichting voor BERLINGO, COMBO, PROACE CITY & PARTNER L1

Met een combinatie van lades en legplanken is dit een zeer populaire bedrijfswageninrichting die geschikt is voor de BERLINGO, COMBO, PROACE CITY & PARTNER L1.
822
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

BASE42 bedrijfswageninrichting voor BERLINGO, COMBO, PARTNER & PROACE CITY L1

Met onze bedrijfswageninrichting BASE42 krijgt u voldoende opbergruimte in uw BERLINGO, COMBO, PARTNER & PROACE CITY L1.
520
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LS3 bedrijfswageninrichting voor Berlingo, Combo, Proace City & Partner L2

Met een combinatie van lades en legplanken is dit een zeer populaire bedrijfswageninrichting die geschikt is voor de Berlingo, Combo, Proace City & Partner L2.
921
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LS3 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce

Met een combinatie van lades en legplanken is dit een zeer populaire bedrijfswageninrichting die geschikt is voor de Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce.
1 147
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader