Laadbakuitrusting & laadsledes

Hier vindt u de uitrusting en aangepaste accessoires voor uw pick-up. De vormgegoten hard top met roestvrij stalen scharnieren en centrale vergrendeling op de achterklep. Hij biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze andere producten. De zijruiten kunnen worden geopend voor eenvoudige toegang. De ruit kan ook worden geopend voor een eenvoudige reiniging van de achterruit. Alle ruiten van de hard top zijn gedimd en de achterruit heeft een ontdooifunctie die gekoppeld is aan de dooiknop van het voertuig. We lakken de hard top in de kleur van het voertuig en de binnenkant van de klep is bekleed met een geharde viltstof. Onze laadbaksloten beschermen de lading niet alleen tegen de weersomstandigheden. De kans op diefstal neemt aanzienlijk af omdat het deksel vergrendelbaar is. De laaddeksel van de laadbak is vervaardigd van aluminium en heeft een maximaal laadvermogen van 50 kg. Dankzij het slimme scharnierontwerp kan het deksel in enkele minuten worden verwijderd. De rolltop is een slimme en flexibele oplossing, afgestemd op uw behoeften. De Rolltop werkt als een rolgordijn/rolluik dat u gemakkelijk kunt uitrollen. Bij zware ladingen kan de Rolltop volledig worden geopend, half geopend of volledig gesloten, met een slot, om uw gereedschap en uitrusting te beschermen. De laadbak is bovendien beschermd tegen de weersomstandigheden en de lamellen zijn gemaakt van aluminium voor een optimaal resultaat.
Voorgevormde hard tops van hoge kwaliteit. Prijsvoorbeeld 87

Hard tops

Hoogwaardige hard tops die beschermen tegen het weer, de wind en diefstal.
Toon 10 producten in de categorie
Een rolltop om de inhoud van de laadbak te beschermen. Prijsvoorbeeld 347

Rolltop

Flexibele rolltops die de inhoud van uw pick-up beschermen.
Toon 1 producten in de categorie
Roestvrijstalen high over bar van Work System Prijsvoorbeeld 731

High over bar

Gemakkelijk te monteren high over bar van roestvrij staal. Maak nog meer indruk met uw pick-up met een high over bar.
Toon 1 producten in de categorie
Uittrekbare laadsledes van Work System Prijsvoorbeeld 1828

Laadsledes

Onze bedrijfseigen uittrekbare sledes bieden een uitstekende oplossing als u gemakkelijk toegang wilt tot uw lading of gereedschap. De sledes kunnen naar wens worden gemaakt en aangepast en ze hebben een laadvermogen van maximaal 350 kg in de uitgetrokken positie.
Toon 1 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?