V-LS3 BEDRIJFSWAGENINRICHTING VW CADDY
Dit stellingsysteem is erg populair dankzij de combinatie van lades en planken voor de bedrijfswagen. De V-LS3 heeft veel opbergmogelijkheden waardoor u uw gereedschap en spullen professioneel en handig kunt opbergen. Dit product is op maat gemaakt voor de linkerkant van de bedrijfswagen voor de VW Caddy.
555

Bedrijfswageninrichting

Work System heeft jarenlange ervaring met zowel standaard als op maat gemaakte bedrijfswageninrichting om oplossingen te bieden die op u en uw bedrijfswagen zijn afgestemd. Onze hoge kwaliteit, ervaring en brede kennis, gecombineerd met hoge normen voor productontwikkeling en testen, maken ons een toonaangevende speler in de bedrijfswagen- en stellingbouwindustrie. Ons assortiment bestaat uit zowel eenvoudige als meer geavanceerde stellingsystemen, waarbij de basiseenheden uit planken en frames bestaan en de meer geavanceerde eenheden verschillende ladecombinaties hebben en nog veel meer. We kunnen een systeem creëren dat perfect is aangepast voor u en uw bedrijfswagen. Met behulp van onze stellingen kunt u uw gereedschappen, reserveonderdelen en andere componenten efficiënt opslaan, zodat u tijd en geld bespaart. Al onze stellingsystemen zijn ontworpen en vervaardigd in Zweden. Alle systemen zijn getest door SP (Swedish Technical Research Institute) om te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsmaatregelen.
Kies een andere categorie

V-BAS Bedrijfswageninrichting voor Nemo, Fiorino & Bipper L1H1

Bedrijfswageninrichting V-BAS is een instapmodel aan de linkerkant voor de Nemo, Fiorino & Bipper L1H1.
238
Excl. BTW
Toevoegen

V-BAS Bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo & Opel Combo L1

Bedrijfswageninrichting V-BAS is een instapmodel aan de linkerkant voor de Opel Combo & Fiat Doblo L1.
255
Excl. BTW
Toevoegen

V-BAS Bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo & Opel Combo L2H1

Bedrijfswageninrichting V-BAS is een instapmodel aan de linkerkant voor de Opel Combo & Fiat Doblo L2H1.
292
Excl. BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Nemo, Fiorino & Bipper

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Nemo, Fiorino & Bipper.
330
Excl. BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo & Opel Combo L1

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Fiat Doblo & Opel Combo L1.
340
Excl. BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo & Opel Combo L2

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Fiat Doblo & Opel Combo L2.
411
Excl. BTW
Toevoegen

H-ENKEL Bedrijfswageninrichting voor Nemo, Fiorino & Bipper L1H1

Bedrijfswageninrichting met veel schapruimte voor een uiteenlopend assortiment voor de Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1
242
Excl. BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo & Opel Combo L1

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Fiat Doblo & Opel Combo L1.
256
Excl. BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2.
279
Excl. BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo & Opel Combo L2

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Fiat Doblo & Opel Combo L2.
280
Excl. BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300, Vivaro & Trafic L1

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Talento, NV300, Vivaro & Trafic L1.
292
Excl. BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Boxer, Ducato & Jumper L2

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Boxer, Ducato & Jumper L2.
313
Excl. BTW
Toevoegen

Gereedschapshouder 50mm

Gereedschapshouder 50mm
46
Excl. BTW
Toevoegen

Bankschroefsteun Verhoogd

Dit is een verhoogde bankschroefsteun welke stabiel en verstelbaar is. De bankschroefsteun is perfect voor de bedrijfswagen, waarbij u de steun gemakkelijk kunt uittrekken en verlengen voor ergonomisch werk. We verkopen de bankschroefsteun met twee verschillende bankschroeven, één van 100mm en één van 120mm, u kunt deze toevoegen aan uw bestelling. De steun is oranje gelakt.
146
Excl. BTW
Toevoegen

Interne Ladderhouder 1.400mm

De interne ladderhouder van Work System is de meest flexibele op de markt. De ladderhouder kan in de hoogte en breedte worden aangepast aan de meeste ladders. De houder kan worden vastgeschroefd aan de binnenkant van het dak en het bevestigingsmateriaal is inbegrepen.
182
Excl. BTW
Toevoegen

Interne Ladderhouder 2.000mm

De interne ladderhouder van Work System is de meest flexibele op de markt. De ladderhouder kan in de hoogte en breedte worden aangepast aan de meeste ladders. De houder kan worden vastgeschroefd aan de binnenkant van het dak en het bevestigingsmateriaal is inbegrepen.
184
Excl. BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.