Maatwerk offerte

VRAAG HIER UW MAATWERK OFFERTE AAN!

Bedrijfswageninrichting & dubbele laadvloer

Wij bieden zowel standaardoplossingen als maatwerkoplossingen voor u en uw bestelwagen. Dankzij onze hoge kwaliteit, ervaring en brede knowhow, in combinatie met de hoge eisen die aan productontwikkeling en -testen worden gesteld, zijn wij toonaangevend in onze branche. Ons assortiment bestaat uit zowel eenvoudige als meer geavanceerde interieursystemen met een panelen en legplanken. Samen met verschillende ladecombinaties, sleden, tussenschotten en nog veel meer, kunnen we een systeem creëren dat perfect is afgestemd op u en uw bedrijf. Tijd is geld. Als u hier en daar een aantal minuten kunt besparen zult u het verschil voelen aan het einde van de werkweek. Wij kunnen u tal van slimme oplossingen aanbieden en alle inrichtingen zijn van Zweedse makelij en getest door SP (Zweedse Technische Onderzoeksinstelling). Dat biedt zekerheid, niet in de laatste plaats op het gebied van veiligheid.
Bedrijfswageninrichting voor de linkerzijde Prijsvoorbeeld 295

Bedrijfswageninrichting linkerzijde

Een bedrijfswageninrichting op maat voor de linkerzijde in een bestelwagen die bijdraagt tot netheid en overzichtelijkheid.
Toon 64 producten in de categorie
Bedrijfswageninrichting voor de rechterzijde Prijsvoorbeeld 288

Bedrijfswageninrichting rechterzijde

Een bedrijfswageninrichting op maat voor de rechterzijde in een bestelwagen die bijdraagt tot netheid en overzichtelijkheid.
Toon 31 producten in de categorie
Met een dubbele laadvloer en een verhoogde vloer kunt u de ruimte in uw bedrijfswagen optimaal benutten. Prijsvoorbeeld 923

Dubbele laadvloer

Dubbele laadvloer (verhoogde vloer) is een goed voorbeeld van uitrusting die veel opbergmogelijkheden, beschikbaarheid en ergonomie biedt. Tegelijkertijd komt er meer laadoppervlak vrij, waardoor de ruimte op de dubbele laadvloer toeneemt.
Toon 26 producten in de categorie
Grote ladeblokken voor uw voertuig Prijsvoorbeeld 763

Grote ladeblokken

Optimaliseer uw opbergmogelijkheden met een of meer ladeblokken
Toon 18 producten in de categorie
Onze kunststof bakjes zijn een voorbeeld van uitrusting/accessoires voor uw voertuig. Prijsvoorbeeld 2

Accessoires bedrijfswageninrichting

Smartbox, afscheidingen, kunststof bakjes, ladeverdelers, assortimentshouders, ladderhouders, mappenrekken maken allemaal deel uit van de accessoires die wij aanbieden bij onze bedrijfswageninrichting.
Toon 91 producten in de categorie
Gereedschapshouder voor uw bedrijfswagen. Prijsvoorbeeld 80

Gereedschapshouders

De gereedschapshouders zijn leverbaar voor zowel de binnen- als de achterdeuren.
Toon 9 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?