Bedrijfswageninrichting rechterzijde Fiat

De inrichting van de rechterzijde in een bestelwagen vormt vaak een aanvulling op de inrichting aan linkerzijde. Maar het kan ook net zo goed afzonderlijk werken, afhankelijk van uw behoeften. We passen het de inrichting aan om het optimaal te laten werken voor u en uw bedrijf. De basis van onze inrichtingen zijn panelen en legplanken. Samen met verschillende ladecombinaties, sledes, tussenschotten en nog veel meer, kunnen we een systeem creëren dat perfect is afgestemd op u en uw bedrijf. Wij kunnen u tal van slimme oplossingen aanbieden en alle inrichtingen zijn van Zweedse makelij en getest door SP (Zweedse Technische Onderzoeksinstelling). Dat biedt zekerheid, niet in de laatste plaats op het gebied van veiligheid.

LD42 bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300 & Trafic L2

Bedrijfswageninrichting met een gemakkelijke toegang tot de lades op geleiders met kogellagers bij de zijdeur van de Talento, NV300 & Trafic L2.
1 013
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LD26 bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300 & Trafic L2

Een bedrijfswageninrichting met gemakkelijk toegankelijke lades om handiger te kunnen werken in de Talento, NV300 & Trafic L2.
966
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LD42 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

Bedrijfswageninrichting met een gemakkelijke toegang tot de lades op geleiders met kogellagers bij de zijdeur van de Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
856
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LD26 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

Een bedrijfswageninrichting met gemakkelijk toegankelijke lades om handiger te kunnen werken in de Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
879
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LD42 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce

Bedrijfswageninrichting met een gemakkelijke toegang tot de lades op geleiders met kogellagers bij de zijdeur van de Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce.
936
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

SHORT26 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

De SHORT26 bedrijfswageninrichting is de basis model voor uw Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
438
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
image
oeps...

U heeft geen aanvullende producten aan de winkelwagen toegevoegd!

Wil je de producten toevoegen aan de kassa?

loader