EEN ECHTE CRASHTEST
Ons grootste veiligheidsproject ooit.
Het product geplaatst in de bedrijfswagen zoals te zien vanaf de achterdeuren.
Het product geplaatst in de bedrijfswagen met open lades.
Het product geplaatst in de bedrijfswagen zoals te zien vanaf de zijdeur.
Het product geplaatst in de bedrijfswagen met open lade.

Dubbele Laadvloer voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1, H: 342mm, 3-lades

Art. nr:D34-BP-L1H1-Y08-H-L3-PRF

Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1.
1 264
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 0 mm
Hoogte: 342 mm
Breedte: 0 mm
Gewicht: 75.0 kg

Informatie

Montagetijd: 132.138 min
Levertijd: 3 dagen
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Deze dubbele laadvloer is op maat gemaakt voor de Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1. Met de dubbele laadvloer van Work System optimaliseert u de opslagmogelijkheden van uw bedrijfswagen. Dankzij de lange uittrekbare lades krijgt u een goed overzicht van uw gereedschappen en materialen en wanneer u onderweg bent, dan zijn deze goed en veilig opgeborgen. Het ladesysteem heeft een hoogte van 342mm.

Deze dubbele laadvloer bestaat uit 3 lades, waarvan er 2 aan de achterkant van de bedrijfswagen bevinden en 1 via de zijdeur geopend kan worden.
Hoogte: De laadhoogte voor alle lades is 270mm.
Lengte: De lades aan de achterzijde hebben een laadlengte van 1.035mm en de lade bij de zijdeur heeft een lengte van 1.210mm.
Breedte: De laadbreedte voor de lades aan de achterkant is 570mm en 395mm, de lade aan de zijkant heeft een laadbreedte van 310mm.
Draagkracht: Elke lade heeft een maximale (wijdverspreide) draagkracht van 65 kg.

Er zijn twee opties voor het monteren van deze dubbele laadvloer. Bij de eerste optie kiest u voor een universeel montagepakket met hoeken die vervolgens op de bodem bevestigd moeten worden. Bij de tweede optie bieden wij een montagevloer aan welke in de bevestigingsankers wordt gemonteerd voor een snellere en efficiëntere bevestiging. U kunt de bevestigingsmethode selecteren in de volgende pop-up.

Dubbele laadvloeren
De dubbele laadvloeren van Work System zijn ontworpen met het doel dat deze perfect in uw bedrijfswagen passen. We leveren op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke bedrijfswagen. We bieden de beste prijzen op de markt met 36 maanden garantie op al onze dubbele laadvloeren.

Onze dubbele laadvloeren bieden, met name voor kleinere bedrijfswagens, de mogelijkheid om de hele laadruimte te benutten. De lades worden direct op de bestaande bodem gemonteerd. Voor de lades in de dubbele laadvloer gebruiken we onze stabiele telescopische rails die zorgen voor een soepele opening en sluiting. Alle dubbele laadvloeren hebben een grijze, antisliprubberlaag aan de bovenkant. In de lades kunnen kleine onderdelen, gereedschapskisten en grotere gereedschappen (zoals bijvoorbeeld kettingzagen) opgeborgen worden. Daarnaast bevindt zich er ook een verdeling in de standaardversie. Voor meer lade-indelingen, neem dan een kijkje in de categorie Accessoires.

Het is ook mogelijk om nadat u de dubbele laadvloer geplaatst hebt deze aan te vullen met andere systemen en accessoires van Work System.

Dubbele Laadvloer voor VW Caddy L1 (Standaard), H: 342mm, 4-lades

Alleen tot modeljaar 2020! Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw VW Caddy L1 (Standaard).
1 377
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dubbele Laadvloer voor VW Caddy L1 (Standaard), H: 342mm, 3-lades

Alleen tot modeljaar 2020! Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw VW Caddy L1 (Standaard).
1 269
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dubbele Laadvloer voor VW Caddy L1 (Standaard), H: 202mm, 3-lades

Alleen tot modeljaar 2020! Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw VW Caddy L1 (Standaard).
1 097
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dubbele Laadvloer voor VW Caddy L2 (Maxi), H: 202mm, 3-lades

Alleen tot modeljaar 2020! Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw VW Caddy L2 (Maxi).
1 282
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dubbele laadvloer voor Citroën Berlingo, Opel Combo E & Peugeot Partner L1, H:342mm 4-lades

Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw Citroën Berlingo, Opel Combo E & Peugeot Partner L1.
1 598
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dubbele Laadvloer voor Ford Transit Connect L2H1, H: 272mm, 3-lades

Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw Ford Transit Connect L2H1.
1 545
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?