Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.
Dubbelverifiering Keyless DVS90

Dubbele verificatie Keyless DVS90

Art. nr:929-600676

De dubbele verificatie is een extra afstandsbediening die speciaal is ontwikkeld voor auto's met een Keyless-systeem. Dit is te wijten aan het feit dat autodieven nu een systeem hebben waarmee zij de sleutels kunnen aflezen en de auto stelen.
45
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 0 mm
Hoogte: 0 mm
Breedte: 0 mm
Gewicht: 0.3 kg

Informatie

Montagetijd: 30 min
Verzending vanuit Zweden: 4 dagen
Garantie: 12 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Hoe veilig zijn de originele start onderbreker van het voertuig, het cilinderslot of de afstandsbedieningen van uw auto eigenlijk?
Tegenwoordig zijn de koevoet en de valse sleutels omgewisseld voor een PC-programma met de codes voor de zenders/ontvangers van cilindersloten en ontstekingssloten, en worden de dieven steeds slimmer. Met de codes is het openen van de deuren kinderspel, net alsof de originele sleutels van het voertuig worden gebruikt.

De signalen van sleutelloze (keyless) apparaten kunnen altijd worden gestolen/gekopieerd van de sleutels (afstandsbedieningen) die zich in het vakje van de eigenaar of thuis bevinden, zonder dat deze laatste er iets van heeft gemerkt. De auto wordt vervolgens ontgrendeld en gestart alsof de dief het sleutelloze apparaat in zijn eigen zak heeft zitten. Met een PC wordt de start onderbreker van het voertuig uitgeschakeld en kan de auto eenvoudig worden gestart door op een knop te drukken.

Second Authorization is een extra afstandsbediening die speciaal is ontwikkeld voor auto's met een Keyless-systeem. Met Second Authorization moet het alarm via een externe afstandsbediening worden uitgeschakeld voordat het deur van de auto wordt geopend.

Alarm Defa DVS90

Een van de beste autoalarmen op de markt. Defa is de enige keuze als u een betrouwbaar alarm wilt. LET OP! Deze alarmfuncties worden alleen verkocht in combinatie met de assemblage.
243
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Bewegingssensor DVS90

Een bewegingssensor is goed in ruimtes die niet door de deurcontacten worden getript. Bijvoorbeeld, auto's met een open laadbak met laaddeksel als u een alarm wenst voor de laadbak.
35
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Niveausensor DVS90

De niveausensor beschermt tegen diefstal van bijv. de velgen en het wegslepen van de auto.
44
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Beveiligde kabel 1 meter plug-in

Verlengsnoer 1 meter, beschermd door stevige kunststof en een stalen mantel.
29
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dubbele verificatie Keyless DVS90

De dubbele verificatie is een extra afstandsbediening die speciaal is ontwikkeld voor auto's met een Keyless-systeem. Dit is te wijten aan het feit dat autodieven nu een systeem hebben waarmee zij de sleutels kunnen aflezen en de auto stelen.
45
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?