Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.

Werklicht ledstrip 500 mm

Art. nr:921-L50-B1-H1-A1

Ledbuis om de verlichting in uw bestelwagen te verbeteren. Afhankelijk van de afmetingen van de auto raden wij aan om 1 tot 3 stuks te gebruiken.
37
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 500 mm
Hoogte: 7 mm
Breedte: 13 mm
Gewicht: 0.1 kg

Informatie

Montagetijd: 20 min
Levertijd: 1 day
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Vaak hebben bestelwagens slechte verlichting. Kies voor deze werkverlichting om de laadruimte beter te verlichten.
Verlichting in de bedrijfswagen met onze soepele ledbuizen.
Kies voor 1 tot 3 stuks, afhankelijk van de afmetingen van uw auto.
Zorgt ervoor dat u zonder problemen alles kunt vinden wat u in uw auto zoekt.
De montage is eenvoudig, dankzij de dubbelzijdige tape op de buis.
Sluit de ledbuis aan op de basisverlichting van de auto, eventueel met knop en timer.

Specificaties:
Belichtingshoek van 120°
Laag verbruik
60 diodes per meter
1.000 lumen

Werklicht ledstrip 500 mm

Ledbuis om de verlichting in uw bestelwagen te verbeteren. Afhankelijk van de afmetingen van de auto raden wij aan om 1 tot 3 stuks te gebruiken.
37
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

2 x werklampen ledbuis 500 mm

Vaak hebben bestelwagens slechte verlichting achterin. Kies daarom voor deze set van 2 buizen die voor een goede verlichting achterin zorgen.
75
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Werklamp led laag 15 W, 1.080 lumen.

Krachtige laag gebouwde ledwerklamp van 15W & 1.080 lumen.
21
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

2 werklampen led, laag model, 15 W, (1.080 lumen/stuk).

Een zeer populaire en betrouwbare werklamp speciaal voor bestelwagens. 1.080 lumen per lamp betekent 2.160 lumen in totaal.
42
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

3 werklampen ledbuis 500mm

Vaak hebben bestelwagens slechte verlichting. Kies voor deze set met 3 buizen om de laadruimte beter te verlichten.
112
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Werklamp led vierkant 15 W, 850 lumen.

Populaire ledwerklamp van 15 W & 850 lumen.
24
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?