Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.

Ladeverdeler met 15 vakken voor een lade van 612,5 mm breed, 140 mm hoog

Art. nr:3-MB-L-61-14-F15

Onze ladeverdelers verbeteren de sorteermogelijkheden in uw dozen.
40
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 385 mm
Hoogte: 105 mm
Breedte: 573.1 mm
Gewicht: 1.2 kg

Informatie

Montagetijd: 3.8 min
Levertijd: 1 day
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Onze ladeverdelers verbeteren de sorteermogelijkheden in uw dozen en bieden een gestructureerde indeling om uw spullen gemakkelijker en sneller te vinden.

Deze set bestaat uit 2 x 160 mm, 1 x 105 mm, 1 x 80 mm en 1 x 70 mm brede inzetstukken met bijbehorende borgklemmen en 2 afscheidingen per inzetstuk.
Alle inzetstukken zijn 105 mm hoog en 385 mm lang.

U kunt deze dozen ook aanvullen met etiketten en meer afscheidingen

Inzetlade
Handige inzetlade voor uw kleine onderdelen. De inzetlades passen in al onze lades. Gebruik afscheidingen om de lades in meerdere vakken en lagen op te delen. Iedere lade en afscheiding heeft een etiketvak, zodat u alles netjes kunt inrichten en uw bestelwagen op orde kunt houden. Leverbaar in twee hoogtes, namelijk 52,5 mm en 105 mm, en vier breedtes , namelijk 70 mm, 80 mm, 105 mm en 157 mm. Gemaakt van gerecycled polypropeen.

Ladeverdeler met 15 vakken voor een lade van 612,5 mm breed, 140 mm hoog

Onze ladeverdelers verbeteren de sorteermogelijkheden in uw dozen.
40
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Ladeverdeler met 9 vakken voor een lade van 350 mm breed, 140 mm hoog.

Onze ladeverdelers verbeteren de sorteermogelijkheden in uw dozen.
24
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Ladeverdeler 140x440mm-met schroevenzakje

Splitst uw laden op in verschillende vakken.
19
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Ladeverdeler 210x440mm-met schroevenzakje

Splitst uw laden op in verschillende vakken.
24
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Ladeverdeler 140x610mm-met schroevenzakje

Splitst uw laden op in verschillende vakken.
20
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Ladeverdeler met 9 vakken voor een lade van 350 mm breed, 70 mm hoog

Onze ladeverdelers verbeteren de sorteermogelijkheden in uw dozen.
23
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?