Produktinformatie

Nieuwe ladderhouder voor dakmontage gelanceerd

Nieuwe ladderhouder voor dakmontage gelanceerd

Een ladderhouder is perfect als u ruimte op de vloer wilt vrijhouden. Work System heeft nu een nieuwe ladderhouder ontwikkeld die nog niet eerder op de markt was.

Deze ladderhouder met veerfunctie heeft een volledig nieuw ontwerp. Work System zag dat er behoefte was aan een eenvoudiger systeem en ontwikkelde daarom deze nieuwe ladderhouder. Dankzij deze nieuwe functie kunt u de ladder makkelijker hanteren als u deze op zijn plaats wilt leggen. Het ontwerp is echt uniek en daarom is er ook octrooi op aangevraagd. De houder wordt gemonteerd op het dak van uw auto en biedt plaats aan allerlei verschillende ladders dankzij de verstelbare individuele beugels. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, namelijk 1400 mm en 1925 mm, die perfect passen op uw dienstauto, .

Dankzij de veertechniek blijft de ladder tijdens stevig vast liggen en daarnaast kan hij ergonomischer worden gepakt en teruggelegd. Wanneer u uw auto gebruikt zonder ladder, kunnen de houders ook gemakkelijk worden verplaatst naar een plek waar deze niet in de weg zitten.

Bekijk in de video hieronder hoe de ladderhouder in de praktijk werkt.

producten in de post
loader