Nieuws

De sterkste drager op de markt!

De sterkste drager op de markt!

De sterkste drager op de markt met unieke functies om veilig te kunnen laden op het dak. We lanceren op dit moment de volgende generatie van onze dakuitrusting, waar design, functie en innovatie elkaar ontmoeten.Onze Work Bar imperiaals zijn ontwikkeld voor zware omstandigheden en kunnen grote ladingen aan, waardoor ze de sterkste dragers zijn op de markt. De robuuste constructie is zeer sterk en de imperiaals zijn ook stiller dan de vorige generatie. De imperiaals hebben ook slimme en unieke functies die het laden vereenvoudigen en ruimte bieden voor een stijlvolle en hoogwaardige installatie door de kabels in de imperiaal te verbergen. 

BEWEZEN DUURZAAM TE ZIJN

De opname is onder gecontroleerde omstandigheden uitgevoerd door professionals. Probeer niet om de inhoud van de video te reproduceren.

Innovatieve accessoires met unieke functies

Onze gepatenteerde Flex List, die is aangebracht in de imperiaal, biedt de mogelijkheid accessoires in en uit te laden zonder dat u hoeft te snijden in de lijst of deze moet verwijderen.

De wingbars kunnen eenvoudig aan het voertuig worden bevestigd met een op maat gemaakte rubberen afstandhouder voor een optimale pasvorm. De hoogte waarop de imperiaal is gemonteerd, wordt afgesteld met duidelijke hoogte-indicaties om de imperiaals op dezelfde hoogte te plaatsen. De behuizing beschermt tegen water en biedt de mogelijkheid de kabels van werk- en waarschuwingslichten te verbergen.


We introduceren ook unieke accessoires voor de imperiaals waarmee u uw lading eenvoudig kunt vastmaken op het dak. Onze nieuwe ladingstoppers kunnen eenvoudig in de gewenste positie worden gedraaid. Ze kunnen bovendien achteraan op de imperiaal worden opgeborgen, zodat ze geen belemmering vormen wanneer u ze niet gebruikt. Wij bieden ook hijsogen aan die, zonder de eindkap te moeten demonteren, kunnen worden gemonteerd en eenvoudig zijwaarts in de gewenste positie geschoven.

U kunt de accessoires combineren met laadriemen of sjorbanden voor een nog veiligere bevestiging op het dak.

Vind hier dakdragers voor uw automodel

producten in de post

Ladingstoppers FLEX

Met onze ladingstoppers kunt u uw lading eenvoudig vastmaken op het dak.
375 SEK
Excl. BTW
Toevoegen

Lastanker FLEX

U kunt uw lading vastmaken met onze sjorogen. Ze kunnen eenvoudig zijwaarts in de gewenste positie worden geschoven.
291 SEK
Excl. BTW
Toevoegen
loader