Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.

Control system 2.7 stuurt de werklampen en waarschuwingslichten aan

Art. nr:920-CS-2-12V

Bedien alle extra onderdelen met Control system. Ingebouwde accubeveiliging, traptimer voor binnenverlichting, 4 uitgangen om knoppen te bedienen, 2 12V-uitgangen en mogelijkheid om een omvormer aan te sturen.
134
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 150 mm
Hoogte: 40 mm
Breedte: 100 mm
Gewicht: 0.0 kg

Informatie

Montagetijd: 50 min
Verzending vanuit Zweden: 1 dag
Garantie: 24 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Control system

Voor 12 V-voeding, max. 14,5V
Gezekerd op max. 50 A
Elke afzonderlijke uitgang wordt gezekerd met max. 10A

Aansluiten inputs:
aansluiting van toetsen via 5 m mini-usb-kabel
Alle uitgangen zijn uitgerust met analoge ingangen voor het regelen van bijvoorbeeld de knoppen en signalen (12 V) vanuit de auto.
Werkt zowel met een kort triggersignaal als met gesloten circuits.
Door de veerschakelaar te gebruiken (het signaal minder dan 0,8 sec.) wordt het doel geactiveerd tijdens de eerste puls en uitgeschakeld bij de volgende puls.
Maar een constant signaal (langer dan 0,8 sec) activeert de verbruiker bij het inschakelen en als het circuit weer wordt verbroken, wordt de verbruiker gedeactiveerd.

Ingebouwde timer voor binnenverlichting van 10 min tot constant inschakelen.
Gebruik een veerschakelaar om de timer te activeren.

Ingebouwde accubeveiliging die onderbreekt bij 11,7 V en opnieuw wordt geactiveerd boven 12,5 V.
Bediening via toetsen wordt geactiveerd boven 12 V en blijft 10 minuten aan nadat de spanning tot onder 12 V zakt.
Functie voor nachtzekering van waarschuwingslichten. De eerste toets op het toetsenbord is een dagverlichting en de volgende toets nachtzekering.
Met een schakelaar in de kast kunt u kiezen voor klasse 1 of klasse 1 en 2.
In het apparaat is ook een uitgang voor constante 12 V aanwezig, zolang de spanning hoger is dan 11,7 V
20
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
20
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Y-kabel 1,6 meter met 2-pins DT-connectoren

1,6 meter 2-pins Deutsch-connectoren.
13
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

4-meter Y-kabel met 2-pins DT-connectoren

4 meter 2-pins Deutsch-connectoren.
15
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Control system 2.7 stuurt de werklampen en waarschuwingslichten aan

Bedien alle extra onderdelen met Control system. Ingebouwde accubeveiliging, traptimer voor binnenverlichting, 4 uitgangen om knoppen te bedienen, 2 12V-uitgangen en mogelijkheid om een omvormer aan te sturen.
134
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Bewegingssensor IR 1224-7

Zodra er beweging wordt gedetecteerd, gaat de verlichting aan en twee minuten later gaat deze automatisch uit.
83
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?