Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.
V-LS3 Bedrijfswageninrichting VW Caddy | Work System

V-LS3 Bedrijfswageninrichting VW Caddy

Art. nr:42-CADDY-L1H1-Y04-V-LS3

Alleen tot modeljaar 2020! Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw VW Caddy.
708
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 1295 mm
Hoogte: 1050 mm
Breedte: 420 mm
Gewicht: 36.6 kg

Informatie

Montagetijd: 164.82 min
Verzending vanuit Zweden: 1 dag
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Dit stellingsysteem is erg populair dankzij de combinatie van lades en planken voor de bedrijfswagen. De V-LS3 heeft veel opbergmogelijkheden waardoor u uw gereedschap en spullen professioneel en handig kunt opbergen. Dit product is op maat gemaakt voor de linkerkant van de bedrijfswagen voor de VW Caddy.

Bedrijfswageninrichting
Work System verkoopt zelfgeproduceerde bedrijfswageninrichtingen en accessoires aan klanten uit heel Scandinavië en Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland tegen de meest concurrerende prijzen. De producten worden in Zweden gemaakt en vervolgens gemonteerd of doorgestuurd naar de klant. Alle inrichtingen hebben een zelfdragende constructie van aluminium-verzinkt staal, waarbij de focus ligt op kwaliteit en veiligheid. Onze lades hebben standaard kogellagerschuifrails, zodat ze soepel openen en sluiten. Al onze inrichtingen zijn door het SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (het Zweedse equivalent van TNO) getest op veiligheid. Work System biedt 36 maanden garantie op alle bedrijfswageninrichtingen. Al onze systemen kunnen achteraf worden aangevuld, afhankelijk van uw wensen. Bel of bezoek ons voor een offerte op maat!
Zijpanelen
De zijpanelen van Work System zijn gebaseerd op een zelfdragend constructieontwerp, voor een stabiele en veilige montage. We gebruiken Dx51-staalplaten met een gecoat aluminium zinkoppervlak voor extra duurzaamheid, corrosiebescherming en een slanke afwerking. Om het voor onze klanten mogelijk te maken hun laadruimte te maximaliseren hebben de frames gaten, waarbij de gaten voor verschillende accessoires zoals haken en Smart Boxes gebruikt kunnen worden. Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen.

Lades
Onze slim ontworpen lades zijn de ruimste lades op de markt in verhouding tot de ruimte die ze innemen in onze stellingsystemen. Een duizelingwekkende 92% van de ruimte die ze innemen binnen een eenheid kan worden gebruikt. Dit is mogelijk doordat de lades geen frames hebben, behalve het chassis aan de zijkant, daardoor zijn ze ook lichter in gewicht. Alle lades van Work System zijn gemaakt van een 0,7 mm AZ185 aluminium-verzinkte Dx51 staalplaat en ze zijn ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. Dit biedt ook een uitstekende bescherming tegen corrosie en het resulteert in een slanke afwerking. We hebben de lades ook ingebouwd in heavy-duty telescopische rails met kogellagers voor een soepele opening en sluiting. Op deze manier kunt u de lade 100 % uittrekken voor optimale toegang tot de inhoud. Elke lade kan maximaal 50kg dragen. Ze worden geleverd met een roestvrijstalen vergrendelsysteem om te voorkomen dat ze openen terwijl het voertuig in beweging is. Verdelingen en rubberen matten kunnen in alle lades van Work System worden geplaatst om meer opbergmogelijkheden te bieden en om trillingen tijdens het reizen te helpen elimineren.
Schappen
De schappen van Work System zijn ontworpen met een zelfdragende constructie die de schappen lichter en stabieler maken. De schappen van Work System zijn gemaakt van Dx51-staalplaten van verschillende diktes. Een aluminium-zinklaag beschermt de planken tegen corrosie en een dubbele vouw zorgt voor gladde randen. De lengte en diepte van de schappen variëren afhankelijk van de grootte van het systeem en het voertuig waarin de stellingsystemen moeten worden geplaatst. De standaard planken hebben een hoogte van 5,2 cm, waardoor uw spullen op hun plaats blijven. Voor grotere gereedschappen of dingen met een hoog zwaartepunt wat kan vallen bieden wij ook een soepel verlengstuk aan wat inklapbaar is.

De planken kunnen flexibel in hoogte worden geïnstalleerd (dit kan worden beperkt door de wielkasten). Bij gelijkmatig verdeelde belasting draagt elke plank tussen de 50 en 200kg, afhankelijk van de lengte. Voor alle standaard schappen bieden wij geschikte verdelingen en opslagbakken om eenvoudig orde en structuur in de stellingsystemen te creëren.

Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen. Dit is iets waar wij erg trots op zijn, want we kunnen de houdbaarheid van de schappen garanderen voor 3 jaar.
Vloerrail
Onze vloerrails voor bedrijfswageninrichtingen hebben veel gebruiksmogelijkheden. Het belangrijkste doel hiervan is een rand bij de vloer, zodat de producten op de vloer op hun plaats blijven liggen. Ze worden echter vaak gebruikt voor onder meer het versterken van inrichtingen onder bijvoorbeeld planken. Deze zijn gemaakt van plaatstaal van hoge kwaliteit Dx51 en hebben een AZ185-bekleding tegen vingerafdrukken. Deze oppervlaktebehandeling zorgt voor een lichte en mooie kleur, die zacht aanvoelt en uitstekende corrosiebescherming biedt. Dezelfde oppervlaktebehandeling wordt vaak toegepast op daken of goten. De dikte van het product varieert tussen de verschillende lengtes voor voldoende sterkte, maar toch een zo laag mogelijk gewicht.

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Ford Custom L1

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Ford Custom L1.
815
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2.
1 001
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
807
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Ford Connect L2

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Ford Connect L2.
800
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting VW Caddy

Alleen tot modeljaar 2020! Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw VW Caddy.
708
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
526
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?