Dit stellingsysteem is erg populair dankzij de combinatie van lades en planken voor de bedrijfswagen. De V-LS3 heeft veel opbergmogelijkheden waardoor u uw gereedschap en spullen professioneel en handig kunt opbergen. Dit product is op maat gemaakt voor de linkerkant van de bedrijfswagen voor de VW Caddy.
575
Kies een andere categorie
H-Bas Bedrijfswageninrichting Expert, Jumpy & Proace | Work System

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & Proace

Art. nr.26-EJP-L1H1-Y16-H-BAS

Maximaliseer de opslagruimte van uw Expert, Jumpy, Vivaro & Proace met de bedrijfswageninrichting van Work System. De H-Bas biedt eenvoudige en praktische bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen waarbij de zijdeur ongehinderd geopend kan worden. De planken zijn in hoogte verstelbaar en zorgen voor een eenvoudige organisatie van uw gereedschap.

De bedrijfswageninrichting van Work System is modulair en kan naderhand worden aangevuld met andere accessoires en elementen. De accessoires zijn niet inbegrepen en worden apart verkocht. Alle montage kits en handleidingen worden meegeleverd.

De stellingsystemen zijn zorgvuldig ontwikkeld om zware belasting te kunnen dragen. De stellingsystemen van Work System worden geproduceerd in Zweden en deze zijn ontworpen om in de dagelijkse behoeften van professionals te voorzien.

Zijpanelen

De zijpanelen van Work System zijn gebaseerd op een zelfdragend constructieontwerp, voor een stabiele en veilige montage. We gebruiken Dx51-staalplaten met een gecoat aluminium zinkoppervlak voor extra duurzaamheid, corrosiebescherming en een slanke afwerking. Om het voor onze klanten mogelijk te maken hun laadruimte te maximaliseren hebben de frames gaten, waarbij de gaten voor verschillende accessoires zoals haken en Smart Boxes gebruikt kunnen worden. Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen.

Lades

Onze slim ontworpen lades zijn de ruimste lades op de markt in verhouding tot de ruimte die ze innemen in onze stellingsystemen. Een duizelingwekkende 92% van de ruimte die ze innemen binnen een eenheid kan worden gebruikt. Dit is mogelijk doordat de lades geen frames hebben, behalve het chassis aan de zijkant, daardoor zijn ze ook lichter in gewicht. Alle lades van Work System zijn gemaakt van een 0,7 mm AZ185 aluminium-verzinkte Dx51 staalplaat en ze zijn ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. Dit biedt ook een uitstekende bescherming tegen corrosie en het resulteert in een slanke afwerking. We hebben de lades ook ingebouwd in heavy-duty telescopische rails met kogellagers voor een soepele opening en sluiting. Op deze manier kunt u de lade 100 % uittrekken voor optimale toegang tot de inhoud. Elke lade kan maximaal 50kg dragen. Ze worden geleverd met een roestvrijstalen vergrendelsysteem om te voorkomen dat ze openen terwijl het voertuig in beweging is. Verdelingen en rubberen matten kunnen in alle lades van Work System worden geplaatst om meer opbergmogelijkheden te bieden en om trillingen tijdens het reizen te helpen elimineren.

Schappen

De schappen van Work System zijn ontworpen met een zelfdragende constructie die de schappen lichter en stabieler maken. De schappen van Work System zijn gemaakt van Dx51-staalplaten van verschillende diktes. Een aluminium-zinklaag beschermt de planken tegen corrosie en een dubbele vouw zorgt voor gladde randen. De lengte en diepte van de schappen variëren afhankelijk van de grootte van het systeem en het voertuig waarin de stellingsystemen moeten worden geplaatst. De standaard planken hebben een hoogte van 5,2 cm, waardoor uw spullen op hun plaats blijven. Voor grotere gereedschappen of dingen met een hoog zwaartepunt wat kan vallen bieden wij ook een soepel verlengstuk aan wat inklapbaar is.

De planken kunnen flexibel in hoogte worden geïnstalleerd (dit kan worden beperkt door de wielkasten). Bij gelijkmatig verdeelde belasting draagt elke plank tussen de 50 en 200kg, afhankelijk van de lengte. Voor alle standaard schappen bieden wij geschikte verdelingen en opslagbakken om eenvoudig orde en structuur in de stellingsystemen te creëren.

Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen. Dit is iets waar wij erg trots op zijn, want we kunnen de houdbaarheid van de schappen garanderen voor 3 jaar.

Vloerrail

Alle vloerrails van Work System zijn gemaakt van AZ185 aluminium-verzinkte Dx51-staalplaten met variërende diktes voor een zo licht mogelijke vormgeving, die ook een uitstekende bescherming tegen corrosie en een slanke afwerking biedt. De vloerrails komen in verschillende lengtes en diktes om te helpen het gewicht van de eenheid zo laag mogelijk te houden, maar ook extra stabiliteit voor uw eenheid biedt.

Totale afmetingen

857mm
875mm
262mm

GEWICHT/MONTAGE/LEVERING/GARANTIE

12.2kg
134.5min
1 day
36maand
X
264
Excl. BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.