Extra lichten & werklampen

Wij monteren en brengen een uitgebreid assortiment in de handel van extra lichten en werklampen, zoals lage, waterdichte en robuuste ledkoplampen voor veeleisende buitenomgevingen. In het interieur zijn er bijvoorbeeld ledlussen in het dak gemonteerd, ook deze uitsluitend in led. U kunt deze onder andere aansluiten via een knop, de IR-sensor, een tijdsrelais of op de originele verlichting van de bestelwagen.. Onze extra lichten en werkverlichting worden zorgvuldig geselecteerd en wij testen onze producten altijd grondig voordat we ze op de markt brengen, bijvoorbeeld voor corrosie en lichttests. Als u niet vindt wat u zoekt, helpen wij u de juiste producten en aanpassingen te vinden voor uw specifieke behoeften.
Extra lichten en ledstrips op uw bedrijfs- of personenwagen Prijsvoorbeeld 79

Extra lichten & ledstrips

ACT-geteste extra lichten en ledstrips met een lange brandtijd. We hebben kits op maat in verschillende lengtes voor montage in de grille of op de bullbar.
Toon 24 producten in de categorie
Losse extra lichten en accessoires Prijsvoorbeeld 15

Extra lampbevestigingen en accessoires

Bevestigingspunten voor extra lichten en accessoires voor extra lichten.
Toon 14 producten in de categorie
Werklampen voor uw voertuig. Prijsvoorbeeld 22

Werklamp

De verlichting voor- en achteraan in uw voertuig helpt u uw gereedschap gemakkelijker terug te vinden op donkere dagen.
Toon 16 producten in de categorie
Accessoires voor werklampen - bedieningssystemen, toetsenpanelen en aansluitkabels Prijsvoorbeeld 13

Accessoires werklampen

Accessoires voor werklampen - bedieningssystemen, toetsenpanelen en aansluitkabels.
Toon 10 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?