Bedrijfswageninrichting rechterzijde

De inrichting van de rechterzijde in een bestelwagen vormt vaak een aanvulling op de inrichting aan linkerzijde. Maar het kan ook net zo goed afzonderlijk werken, afhankelijk van uw behoeften. We passen het de inrichting aan om het optimaal te laten werken voor u en uw bedrijf. De basis van onze inrichtingen zijn panelen en legplanken. Samen met verschillende ladecombinaties, sledes, tussenschotten en nog veel meer, kunnen we een systeem creëren dat perfect is afgestemd op u en uw bedrijf. Wij kunnen u tal van slimme oplossingen aanbieden en alle inrichtingen zijn van Zweedse makelij en getest door SP (Zweedse Technische Onderzoeksinstelling). Dat biedt zekerheid, niet in de laatste plaats op het gebied van veiligheid.

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Bedrijfswageninrichting met makkelijke toegang tot de lades op kogellager rails via de zijdeur van de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
798
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Berlingo, Combo, Proace City & Partner L1

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Berlingo, Combo, Proace City & Partner L1.
326
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-260 Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Een bedrijfswageninrichting met makkelijk te bereiken lades om praktisch te kunnen werken met uw Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
810
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
354
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

BASE26 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

De bedrijfswageninrichting BASE26 is het instapmodel aan de de goede kant van de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
337
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LD42 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Bedrijfswageninrichting met een gemakkelijke toegang tot de lades op geleiders met kogellagers bij de zijdeur van de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
876
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?