Accessoires bedrijfswageninrichting

Vul uw interieur aan met accessoires en de uitrusting die bij u passen. De meest populaire accessoires zijn modulaire bakken, assortimentsdozen en ladeverdelers. Onze modulaire en transportbakken zijn aangepast aan onze systemen en passen perfect in de inrichting van het voertuig. De modulaire bakken hebben de optie van een doorzichtige voorkant en tussenschot, zodat u een goed overzicht behoudt en de inhoud gemakkelijk kunt indelen. De robuuste transportbakken kunnen worden gebruikt op de hoge schappen als in het interieur met een legbreedte van 260 mm en 410 mm. De assortimentshouders en assortimentsladen zijn slimme accessoires die bijvoorbeeld schroeven, moeren en kleine onderdelen op hun plaats houden. De assortimentshouder kan handig direct onder een legplank worden gemonteerd. Voor een optimale orde en overzicht bestaan er ook scheidingswanden voor onze laden en schappen en u kunt zelf de combinatie bepalen. Al onze systemen, met inbegrip van gereedschapshouders, zijn voorzien van gaten die het eenvoudig maken het interieur aan te passen en aan te vullen met bijvoorbeeld haken en een Smartbox (een slim vak voor tangen, lange boren, lijmtubes, etc.), met uiteenlopende functionaliteiten en afmetingen. Andere accessoires, zoals de mappenhouders, Festool-vakken (zoals waterpassen en Festool profielen, etc.), een bankschroef met uitschuifbare standaard en onze bestseller ladder op rails om snel overal bij te kunnen. Als u niet vindt wat u zoekt, helpen wij u de juiste producten en aanpassingen te vinden voor uw specifieke behoeften.
Accessoires voor de legplanken van uw bedrijfswageninrichting Prijsvoorbeeld 2

Accessoires legplanken

De modulaire bakken, transportbakken en tussenschotten zijn voorbeelden van accessoires voor legplanken.
Toon 8 producten in de categorie
Accessoires voor de lades van uw bedrijfswageninrichting Prijsvoorbeeld 15

Accessoires Laden

Zorg voor orde en netheid, bijvoorbeeld met ladeverdelers en lade-inzetstukken.
Toon 30 producten in de categorie
Haken en andere accessoires voor panelen en gereedschapshouders Prijsvoorbeeld 2

Accessoires eindstukken en gereedschapshouders

Haken, smartboxen en andere accessoires voor panelen en gereedschapshouders.
Toon 24 producten in de categorie
Assortimentstassen en -dozen voor uw wagenuitusting Prijsvoorbeeld 27

Assortimentstassen en houders

Hier vindt u verschillende assortimenttassen en inzetstukken
Toon 10 producten in de categorie
Overige inrichtingen voor uw bedrijfswagen Prijsvoorbeeld 10

Overige accessoires

Bankschroef, ladderhouder en accessoires voor flessen
Toon 24 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?