Bedrijfswageninrichting

Work System heeft jarenlange ervaring met zowel standaard als op maat gemaakte bedrijfswageninrichting om oplossingen te bieden die op u en uw bedrijfswagen zijn afgestemd. Onze hoge kwaliteit, ervaring en brede kennis, gecombineerd met hoge normen voor productontwikkeling en testen, maken ons een toonaangevende speler in de bedrijfswagen- en stellingbouwindustrie. Ons assortiment bestaat uit zowel eenvoudige als meer geavanceerde stellingsystemen, waarbij de basiseenheden uit planken en frames bestaan en de meer geavanceerde eenheden verschillende ladecombinaties hebben en nog veel meer. We kunnen een systeem creëren dat perfect is aangepast voor u en uw bedrijfswagen. Met behulp van onze stellingen kunt u uw gereedschappen, reserveonderdelen en andere componenten efficiënt opslaan, zodat u tijd en geld bespaart. Al onze stellingsystemen zijn ontworpen en vervaardigd in Zweden. Alle systemen zijn getest door SP (Swedish Technical Research Institute) om te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsmaatregelen.
Kies een andere categorie

V-LS3 Bedrijfswageninrichting VW Caddy

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw VW Caddy.
554
Excl. BTW
Toevoegen

V-LB6 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy

Bedrijfswageninrichting met 6 zeer gemakkelijk te openen lades en handige schappen voor de linkerkant van de VW Caddy L1 (Standaard).
822
Excl. BTW
Toevoegen

V-PRO Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy

Bedrijfswageninrichting met gemakkelijke toegang tot de lades vanaf de zijdeur voor de linkerkant van de VW Caddy.
771
Excl. BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting VW Caddy Maxi

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw VW Caddy Maxi.
621
Excl. BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Caddy Maxi

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Caddy Maxi.
398
Excl. BTW
Toevoegen

V-LB6 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy Maxi

Bedrijfswageninrichting met 6 zeer gemakkelijk te openen lades en handige schappen voor de linkerkant van de VW Caddy Maxi.
838
Excl. BTW
Toevoegen

H-SDH3-260 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy L1

Bedrijfswageninrichting met gemakkelijke toegang tot de lades vanaf de zijdeur voor de VW Caddy L1.
444
Excl. BTW
Toevoegen

H-SDH3-410 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy L1

Bedrijfswageninrichting met 3 lades voor de rechterkant van uw bedrijfswagen. Dit product is geschikt voor de VW Caddy L1 (Standaard).
462
Excl. BTW
Toevoegen

H-SS2 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy L2

Slank afgewerkte schappen voor de rechterzijde met assortimentsdozen en bijbehorende houders voor de VW Caddy L2.
283
Excl. BTW
Toevoegen

H-SDH3-260 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy L2

Bedrijfswageninrichting met gemakkelijke toegang tot de lades vanaf de zijdeur voor de VW Caddy L2.
459
Excl. BTW
Toevoegen

H-SDH3-410 Bedrijfswageninrichting voor VW Caddy L2

Bedrijfswageninrichting met 3 lades voor de rechterkant van uw bedrijfswagen. Dit product is geschikt voor de VW Caddy L2 (Maxi).
499
Excl. BTW
Toevoegen

H-SS2 Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Slank afgewerkte schappen voor de rechterzijde met assortimentsdozen en bijbehorende houders voor de Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
264
Excl. BTW
Toevoegen

Gereedschapshouder 50mm

Gereedschapshouder 50mm
44
Excl. BTW
Toevoegen

Interne Ladderhouder 1.400mm

De interne ladderhouder van Work System is de meest flexibele op de markt. De ladderhouder kan in de hoogte en breedte worden aangepast aan de meeste ladders. De houder kan worden vastgeschroefd aan de binnenkant van het dak en het bevestigingsmateriaal is inbegrepen.
175
Excl. BTW
Toevoegen

Interne Ladderhouder 2.000mm

De interne ladderhouder van Work System is de meest flexibele op de markt. De ladderhouder kan in de hoogte en breedte worden aangepast aan de meeste ladders. De houder kan worden vastgeschroefd aan de binnenkant van het dak en het bevestigingsmateriaal is inbegrepen.
178
Excl. BTW
Toevoegen

Bankschroefsteun Verhoogd

Dit is een verhoogde bankschroefsteun welke stabiel en verstelbaar is. De bankschroefsteun is perfect voor de bedrijfswagen, waarbij u de steun gemakkelijk kunt uittrekken en verlengen voor ergonomisch werk. We verkopen de bankschroefsteun met twee verschillende bankschroeven, één van 100mm en één van 120mm, u kunt deze toevoegen aan uw bestelling. De steun is oranje gelakt.
140
Excl. BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.