Produktinformatie

Nieuwe veiligheidssloten van Blackstone

Nieuwe veiligheidssloten van Blackstone

Een bedrijfswagen is vaker het doelwit van dieven dan reguliere auto's. Work System heeft nu veiligheidssloten van Blackstone, een slim antidiefstalsysteem voor bedrijfswagens, waarmee u inbraken voorkomt.

In 2020 werden er in Zweden 49.500 inbraken in bedrijfsvoertuigen in geregistreerd volgens de Zweedse bond te preventie van diefstal. Een inbraak in een bedrijfswagen kan veel nare gevolgen hebben, bijvoorbeeld omdat de auto moet worden gerepareerd, de gereedschappen moeten worden vervangen en geplande werkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd. Om diefstal in een bedrijfswagen te voorkomen, heeft Blackstone inbraakwerende sloten ontworpen die passen op alle bestelauto's die op dit moment leverbaar zijn. De cilinder in het slot is zowel slag- als boorbestendig en wordt geleverd met gepatenteerde sleutels. Hij kan eenvoudig op achter- en schuifdeuren worden gemonteerd, waarbij de constructie voorkomt dat het slot loskomt tijdens een inbraakpoging.

De Blackstone is verkrijgbaar in twee varianten: Slam en Combo. De Combo kan handmatig worden uitgeschakeld voor gebruiker die tijdens hun werkdag geen automatische vergrendeling willen. De Slam daarentegen wordt altijd automatisch vergrendeld als de deur wordt gesloten. Welke variant u ook kiest, het is een zeer stevig ontwerp dat bestand is tegen bijvoorbeeld klappen met een hamer. Daarnaast is het vergrendelmechanisme volledig afgesloten en daardoor volledig beschermd tegen iedere poging tot inbraak.
loader