Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.

resultaat Alle producten

Op basis van uw zoekopdracht en selectie hebben we gevonden 335 Producten in de volgende categorieën.
Hoogwaardige bedrijfswageninrichting tegen de beste prijs op de markt Prijsvoorbeeld 2

Bedrijfswageninrichting & dubbele laadvloer

Bedrijfswageninrichting, onderhoudsinrichting, werkplaatsinrichtingen en modulaire systemen zijn de benamingen van inrichtingsopties die u helpen uw zaken op hun plaats te houden en flexibele oplossingen voor het gereedschap in uw bestelwagen te creëren.
Toon 140 producten in de categorie
Dakuitrusting voor bestelwagens en servicewagens Prijsvoorbeeld 8

Dakuitrusting

De dakuitrusting is een slimme, handige en gemakkelijk toegankelijke manier om materiaal op te slaan. Dakdragers, hijsogen, ladderhouders, laadrekken, buiskokers, dakplatformen zijn voorbeelden uit het assortiment.
Toon 17 producten in de categorie
Hard tops, laaddeksels en rolltops die passen bij uw voertuig. Prijsvoorbeeld 347

Laadbakuitrusting & laadsledes

Onze sterk gewaardeerde hard top creëert een ruimte die is beschermd tegen zowel de weersomstandigheden als diefstal. Onze populaire laaddeksel creëert ook een beschermde ruimte.
Toon 2 producten in de categorie
Styling en externe onderdelen voor uw bestelwagen Prijsvoorbeeld 129

Stijl

Een mooi uiterlijk is niet alles, dat weten wij ook. Maar waarom zou u stijl en functionaliteit niet gewoon combineren? Dit is precies wat wij in de categorie "Styling" aanbieden.
Toon 16 producten in de categorie
Werklicht, led, koplampen en werklampen Prijsvoorbeeld 13

Extra lichten & werklampen

Goede extra lichten en een goede werkverlichting vereisen geen bijkomende uitleg; licht is beter dan donker. Werklampen zijn van essentieel belang als u 's avonds of op locaties met zwak natuurlijk licht in de wagen moet werken.
Toon 65 producten in de categorie
De beschermende binnenbekleding en de ladingzekering voor uw bedrijfswagen Prijsvoorbeeld 4

Beschermende binnenbekleding & ladingzekering

Alle bestelwagens worden doorgaans schoon geleverd van de fabriek zonder interne beschermende binnenbekleding. Onze bekleding is gemaakt van Sandwich Polypropyleen (plastic) en beschermt de interne platen en lak tegen stoten en krassen. Bovendien oogt het echt mooi.
Toon 15 producten in de categorie
Flitslichten of waarschuwingslichten voor meer zichtbaarheid Prijsvoorbeeld 13

Waarschuwingslichten, flitslicht & APV-producten

Dakborden, ledlampstrips, flitslichten, zwaailichten, zoeklichten zijn een aantal van de producten die wij aanbieden in de categorie waarschuwingslichten/TMA.
Toon 32 producten in de categorie
Producten voor de bestuurdersomgeving, die uw voertuig omtoveren tot een compleet mobiel kantoor Prijsvoorbeeld 10

Bestuurdersomgeving

In de categorie Bestuurdersomgeving vindt u alles wat uw voertuig een compleet mobiel kantoor maakt.
Toon 17 producten in de categorie
Stroomvoorziening voor uw bedrijfswagen zoals inverters , accu's en laders Prijsvoorbeeld 17

Elektronica, lucht en vering

Als u op zoek bent naar slimme oplossingen voor elektronica en stroomvoorziening bent u aan het juiste adres. Hier vindt u inverters en stroomomzetters, accubeveiliging, scheidingrelais, accu's, etc.
Toon 40 producten in de categorie
Producten in het kader van de veiligheid, zoals antidiefstal, alarmen en brandblussers voor uw bestelwagen Prijsvoorbeeld 29

Alarm, beveiliging & verwarming

Bespaar nooit op veiligheid, u weet nooit wanneer een ongeval zich voordoet. Daarom bieden we u een compleet assortiment van producten om u te helpen wanneer dat het meest nodig is.
Toon 15 producten in de categorie

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?