U heeft gekozen Citroën Berlingo L1
Ons interieur is speciaal op maat gemaakt voor de Citroën Berlingo L1. De bedrijfswageninrichting van Work System ondersteunt u in uw dagelijkse werk en helpt u om professioneler en efficiënter te werk te gaan.
... Lees meer

Linkerzijde

Bedrijfswageninrichting voor de linkerzijde van uw bedrijfswagen zijn te vinden in deze categorie. We raden u aan om de selectie te verkleinen via de zoekfunctie totdat alleen geschikte stellingsystemen voor uw bedrijfswagen en model overblijven.
Kies een andere categorie

V-LS3 Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
511
Excl. BTW
Toevoegen

V-PRO Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Bedrijfswageninrichting met gemakkelijke toegang tot de lades vanaf de zijdeur voor de linkerkant van de Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
718
Excl. BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
220
Excl. BTW
Toevoegen

V-LSB Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Eenvoudige bedrijfswageninrichting met zowel lades als schappen voor de Citroën Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
437
Excl. BTW
Toevoegen

V-Basic Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner

V-Basic zijn slank afgewerkte schappen voor de linkerzijde voor de Citroën Berlingo & Peugeot Partner.
337
Excl. BTW
Toevoegen

V-LB6 Bedrijfswageninrichting voor Citroën Berlingo & Peugeot Partner

Bedrijfswageninrichting met 6 zeer gemakkelijk te openen lades en handige schappen voor de linkerkant van de Citroën Berlingo & Peugeot Partner.
810
Excl. BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.