Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.

Telefoonhouder voor Apple iPhone (moet samen met Proclip worden besteld).

Art. nr:925-JH-IPH-521666

Actieve mobiele telefoonhouder met USB-kabel en aanstekeradapter voor de iPhone 6, 6S ,7, 8, X
89
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 80 mm
Hoogte: 95 mm
Breedte: 55 mm
Gewicht: 0.0 kg

Informatie

Montagetijd: 0 min
Verzending vanuit Zweden: 1 dag
Garantie: 12 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Met kogelgewricht en USB-kabel. Oplaadkabel met Apple-goedkeuring. Verstelbare houder. Compatibel met apparaten met een hoes/skin met de volgende afmetingen: Breedte: 62-77 mm, Dikte: 2 - 10 mm.

LET OP! Het apparaat moet in een NEERWAARTSE RECHTE LIJN in de houder worden geplaatst en in een OPWAARTSE RECHTE LIJN uit de houder worden verwijderd.

Met uw iPhone in een actieve houder blijft uw batterij altijd opgeladen! Bovendien is u uw iPhone altijd in het zicht en binnen handbereik in de auto. Veilig in het verkeer, praktisch en handig! De houder heeft een mooi en discreet ontwerp dat goed past in het interieur van uw auto. Uw iPhone wordt stevig op zijn plaats gehouden in een verticale positie, waardoor u geniet van een maximale dekking voor uw mobiele telefoon.

De houder is uitgerust met een door Apple goedgekeurde aanstekerkabel die kan worden aangesloten op de 12V-aansluiting van de auto. Als u de iPhone in de houder plaatst, wordt deze automatisch aangesloten op het laadapparaat. Als uw auto is uitgerust met een USB-aansluiting kunt u de aanstekeraansluiting loskoppelen van de houder, zodat u de USB-kabel rechtstreeks op de USB-aansluiting in de auto kunt aansluiten.

Kabellengte: 123 cm.

Belangrijke informatie!
Als u de USB-kabel wilt gebruiken om audiobestanden over te zetten, moet dit worden ondersteund door de geluidsinstallatie in het voertuig. U kunt dit eenvoudig controleren door uw telefoon aan te sluiten op de geluidsinstallatie via de USB-kabel die u samen met uw telefoon hebt ontvangen. Het is altijd mogelijk op te laden via USB.

De houder is gemaakt van ABS-kunststof en heeft een perfecte pasvorm. U kunt uw iPhone snel en gemakkelijk in de houder plaatsen en u kunt hem net zo gemakkelijk meenemen wanneer u de auto verlaat.

Compatibel met apparaten met een hoes met de volgende afmetingen: breedte: 62-77 mm, dikte 2-10 mm. (Kan ook worden gebruikt voor hoezen die dikker zijn dan 10 mm, afhankelijk van de vorm/het ontwerp van de randen van de hoes).

De houder is voorzien van een kogelgewricht, zodat u de hoek eenvoudig kunt aanpassen om reflecties te voorkomen op het scherm. U kunt de houder 22° kantelen in elke richting. Bevestigd op het ProClip-montageplatform.

Compatibel met:
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 7
Apple iPhone 8
Apple iPhone X
Apple iPhone Xs
Apple iPhone XR

Vloergemonteerde computerstandaard

Voor iedereen die een laptop gebruikt voor het werk en een handige en stevige standaard nodig heeft.
352
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
21
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Telefoonhouder voor Apple iPhone (moet samen met Proclip worden besteld).

Actieve mobiele telefoonhouder met USB-kabel en aanstekeradapter voor de iPhone 6, 6S ,7, 8, X
89
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
21
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Handenwasunit ShoulderSink

Handenwasunit ShoulderSink - grijs compleet
266
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?