Telefoonhouder voor Apple iPhone (moet samen met Proclip worden besteld).

Art. nr:925-JH-IPH-521666

Actieve mobiele telefoonhouder met USB-kabel en aanstekeradapter voor de iPhone 6, 6S ,7, 8, X
99
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 80 mm
Hoogte: 95 mm
Breedte: 55 mm
Gewicht: 0.0 kg

Informatie

Montagetijd: 0 min
Verzending vanuit Zweden: 1 dag
Garantie: 12 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Met kogelgewricht en USB-kabel. Oplaadkabel met Apple-goedkeuring. Verstelbare houder. Compatibel met apparaten met een hoes/skin met de volgende afmetingen: Breedte: 62-77 mm, Dikte: 2 - 10 mm.

LET OP! Het apparaat moet in een NEERWAARTSE RECHTE LIJN in de houder worden geplaatst en in een OPWAARTSE RECHTE LIJN uit de houder worden verwijderd.

Met uw iPhone in een actieve houder blijft uw batterij altijd opgeladen! Bovendien is u uw iPhone altijd in het zicht en binnen handbereik in de auto. Veilig in het verkeer, praktisch en handig! De houder heeft een mooi en discreet ontwerp dat goed past in het interieur van uw auto. Uw iPhone wordt stevig op zijn plaats gehouden in een verticale positie, waardoor u geniet van een maximale dekking voor uw mobiele telefoon.

De houder is uitgerust met een door Apple goedgekeurde aanstekerkabel die kan worden aangesloten op de 12V-aansluiting van de auto. Als u de iPhone in de houder plaatst, wordt deze automatisch aangesloten op het laadapparaat. Als uw auto is uitgerust met een USB-aansluiting kunt u de aanstekeraansluiting loskoppelen van de houder, zodat u de USB-kabel rechtstreeks op de USB-aansluiting in de auto kunt aansluiten.

Kabellengte: 123 cm.

Belangrijke informatie!
Als u de USB-kabel wilt gebruiken om audiobestanden over te zetten, moet dit worden ondersteund door de geluidsinstallatie in het voertuig. U kunt dit eenvoudig controleren door uw telefoon aan te sluiten op de geluidsinstallatie via de USB-kabel die u samen met uw telefoon hebt ontvangen. Het is altijd mogelijk op te laden via USB.

De houder is gemaakt van ABS-kunststof en heeft een perfecte pasvorm. U kunt uw iPhone snel en gemakkelijk in de houder plaatsen en u kunt hem net zo gemakkelijk meenemen wanneer u de auto verlaat.

Compatibel met apparaten met een hoes met de volgende afmetingen: breedte: 62-77 mm, dikte 2-10 mm. (Kan ook worden gebruikt voor hoezen die dikker zijn dan 10 mm, afhankelijk van de vorm/het ontwerp van de randen van de hoes).

De houder is voorzien van een kogelgewricht, zodat u de hoek eenvoudig kunt aanpassen om reflecties te voorkomen op het scherm. U kunt de houder 22° kantelen in elke richting. Bevestigd op het ProClip-montageplatform.

Compatibel met:
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 7
Apple iPhone 8
Apple iPhone X
Apple iPhone Xs
Apple iPhone XR

Vloergemonteerde computerstandaard

Voor iedereen die een laptop gebruikt voor het werk en een handige en stevige standaard nodig heeft.
506
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Telefoonhouder voor Apple iPhone (moet samen met Proclip worden besteld).

Actieve mobiele telefoonhouder met USB-kabel en aanstekeradapter voor de iPhone 6, 6S ,7, 8, X
99
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Mobiele telefoonhouder met USB type C-kabel Android + Griffin (moet samen met Proclip worden besteld).

Mobiele telefoonhouder met USB-kabel en aanstekeradapter voor de USB type C + Griffin-aansluiting. Android
84
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
30
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
25
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
image
oeps...

U heeft geen aanvullende producten aan de winkelwagen toegevoegd!

Wil je de producten toevoegen aan de kassa?

loader