Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.
De dakdragers geplaatst op het dak van de bedrijfswagen.
De dakdragers geplaatst op het dak van de bedrijfswagen.
De dakdragers geplaatst op het dak van de bedrijfswagen.

Imperiaal (2 st.) voor de Ford Connect

Art. nr:T-CON-1300-B2

Imperiaal (2 st.) voor de Ford Connect.
166
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 1300 mm
Hoogte: 100 mm
Breedte: 120 mm
Gewicht: 3.7 kg

Informatie

Montagetijd: 43.6 min
Levertijd: 1 day
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Onze dakdragers van Zweedse makelij voor de Ford Connect zijn ontwikkeld met een zo laag en gestroomlijnd mogelijk design. Onze imperiaals zijn de laagste op de markt waardoor het veel gemakkelijker is uw auto in een parkeergarage of een gelijkaardige locatie te rijden.
Onze dragers zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium (6063 T6) dat een natuurlijk geanodiseerd oppervlak heeft dat bestand is tegen zware omstandigheden en ze zien er bovendien mooi uit. Tijdens de ontwikkeling van onze imperiaals hebben we eenvoud en functionaliteit vooropgesteld voor onze dakdragers. Om die reden zijn onze profielsporen aangepast aan de M8-schroeven. Hierdoor kan er eenvoudig een rubberen rand gemonteerd worden, waardoor de producten op een zachter oppervlak liggen op de dakdrager.
De profielsporen bieden ook de mogelijkheid kabels te verbergen van bijvoorbeeld werklampen en waarschuwingslichten. Bij ons kun je ook een derde en vierde drager toevoegen. Met onze slimme extra voetjes kunt u de hoogte aanpassen zodat alle dragers correct zijn uitgelijnd.

Imperiaal (2 st.) voor de VW Caddy en Caddy Maxi (tot 2020)

Alleen tot het modeljaar 2020! Imperiaal (2 st.) voor de VW Caddy en Caddy Maxi
173
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Imperiaal (2 st.) voor de Ford Connect

Imperiaal (2 st.) voor de Ford Connect.
166
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
166
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
288
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Imperiaal (2 st.) voor de Citroen Jumpy, Peugeot Expert, Toyota Proace 2016 en Opel Vivaro 2020-

Imperiaal (2 st.) voor de Expert, Jumpy, Proace uit 2016 en Vivaro 2020-
183
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
184
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?