Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.

Universele monitor voor achteruitkijkspiegel.

Art. nr:924-D43-WB

Universele achteruitkijkspiegelmonitor
134
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 283 mm
Hoogte: 90 mm
Breedte: 40 mm
Gewicht: 0.0 kg

Informatie

Montagetijd: 90 min
Levertijd: 1 day
Garantie: 12 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Een uitermate praktische LED=achteruitkijkspiegelmonitor die is gelijmd met een universele bevestiging op de ruit bij auto's zonder originele achteruitkijkspiegel. De resolutie is 480x272 pixels (16:9) en de monitor is afgedekt met een speciaal glas, zodat de display na het uitschakelen nauwelijks zichtbaar is.
Dit is een handige manier om een achteruitrijcamera aan te sluiten zonder ruimte op het dashboard of in het interieur in te nemen.
Grootte van scherm: 4,3 inch.
Stroom: DC8-24v
Full HD-display
Achteruitkijkspiegel bevestiging met clip meegeleverd. Let op: Moet worden gelijmd op de ruit van het voertuig (incl. lijm).

Achteruitrij-alarm 80-90 dB (zoemer).

Het achteruitrij-alarm 80-90 dB is een achteruitkijkmonitor die het gemakkelijker maakt parkeer- en achteruitkijkbewegingen uit te voeren.
31
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Parkeersensor die zowel voor- als achteraan op het voertuig kan worden aangebracht.

Parkeersensor voor- of achteraan, vier sensoren met geluid.
165
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Universele monitor voor achteruitkijkspiegel.

Universele achteruitkijkspiegelmonitor
134
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Monitor 4,3 voor achteruitkijkcamera's.

Achteruitkijkmonitor met 4,3 inch scherm.
184
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Universele monitor voor achteruitkijkspiegel, gemonteerd op de ruit met lijm.

Universele achteruitkijkspiegelmonitor met montagelijm.
150
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Dometic achteruitrijcamera met vizier 5 inch

Achteruitrijcamera met monitor van zeer hoge kwaliteit van Dometic.
634
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?