Wat is Work System?
Bekijk onze merkvideo om meer te weten te komen over Work System en waar we voor staan.
H-Bas Bedrijfswageninrichting Expert, Jumpy & ProAce | Work System

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Art. nr:26-EJP-L2H1-Y16-H-BAS

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
336
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 1032 mm
Hoogte: 875 mm
Breedte: 262 mm
Gewicht: 13.6 kg

Informatie

Montagetijd: 134.38 min
Levertijd: 1 day
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Maximaliseer de opslagruimte van uw Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce met de bedrijfswageninrichting van Work System. De H-Bas biedt eenvoudige en praktische bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen waarbij de zijdeur ongehinderd geopend kan worden. De planken zijn in hoogte verstelbaar en zorgen voor een eenvoudige organisatie van uw gereedschap.

De bedrijfswageninrichting van Work System is modulair en kan naderhand worden aangevuld met andere accessoires en elementen. De accessoires zijn niet inbegrepen en worden apart verkocht. Alle montage kits en handleidingen worden meegeleverd.

De stellingsystemen zijn zorgvuldig ontwikkeld om zware belasting te kunnen dragen. De stellingsystemen van Work System worden geproduceerd in Zweden en deze zijn ontworpen om in de dagelijkse behoeften van professionals te voorzien.

Eindprofielen
De Work Systems-houders in zwart geanodiseerd aluminium zijn zorgvuldig ontwikkeld en jarenlang getest. Allemaal om het ultieme profiel te maken. Dit heeft geleid tot een bijzonder lichte en sterke constructie met veel gebruiksmogelijkheden. Gebruik het voor onze standaardsystemen, dubbele laadvloeren, smartfloor, inklapbare planken en waarom niet voor volledig op maat gemaakte en unieke klantoplossingen? Onze hoekkoppelingen en hoeken bieden bijna eindeloze mogelijkheden. In de geboorde gaten met C/C 17,5 mm kunnen producten en onderdelen met onze Taptite-schroeven direct worden vastgeschroefd, zonder dat de gaten eerst nog eens moeten worden voorgeboord! In de groeven in het aluminium profiel kunnen ook probleemloos onderdelen en producten worden bevestigd met behulp van onze groefmoeren. Ideaal voor bijvoorbeeld gereedschapshouders die in hoogte moeten worden versteld op basis van het gereedschap.
- Materiaal 6063-T6 aluminium
- 15 my dik zwart geanodiseerd
- ACT-getest
Gereedschapshoudersysteem
Onze systemen worden geleverd met gereedschapshouders die meer opslagruimte en mogelijkheden bieden. De gereedschapshouders zijn gemaakt van 1 mm aluminium met een 15my dikke transparante anodisatie, wat betekent dat de gereedschapspanelen bestand zijn tegen zware omstandigheden en omstandigheden en toch hun uiterlijk en uitstraling behouden. Leg geen losse spullen op de vloer, maar bespaar ruimte en tijd door ze aan onze systemen op te hangen! Op de gereedschapshouders kunnen onze slimme accessoires worden gemonteerd, zoals:
- Smartboxes voor het opbergen van normale spuitbussen, flessen enz. Leverbaar in de breedtes 230 mm, 330 mm en 1200 mm.
- Smartbox Lijmkoker om maximaal 8 lijm-/montagekitkokers te bewaren.
- Smartbox Buis het opbergen van buizen of grote boren en gereedschappen. Leverbaar in 50x50 mm, 70x70 mm en 105x105mm.
- We hebben een groot aanbod aan haken voor het ophangen van alles van kabels tot gereedschap.
Schappen
De schappen van Work System zijn ontworpen met een zelfdragende constructie die de schappen lichter en stabieler maken. De schappen van Work System zijn gemaakt van Dx51-staalplaten van verschillende diktes. Een aluminium-zinklaag beschermt de planken tegen corrosie en een dubbele vouw zorgt voor gladde randen. De lengte en diepte van de schappen variëren afhankelijk van de grootte van het systeem en het voertuig waarin de stellingsystemen moeten worden geplaatst. De standaard planken hebben een hoogte van 5,2 cm, waardoor uw spullen op hun plaats blijven. Voor grotere gereedschappen of dingen met een hoog zwaartepunt wat kan vallen bieden wij ook een soepel verlengstuk aan wat inklapbaar is.

De planken kunnen flexibel in hoogte worden geïnstalleerd (dit kan worden beperkt door de wielkasten). Bij gelijkmatig verdeelde belasting draagt elke plank tussen de 50 en 200kg, afhankelijk van de lengte. Voor alle standaard schappen bieden wij geschikte verdelingen en opslagbakken om eenvoudig orde en structuur in de stellingsystemen te creëren.

Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen. Dit is iets waar wij erg trots op zijn, want we kunnen de houdbaarheid van de schappen garanderen voor 3 jaar.
Bedrijfswageninrichting
Work System verkoopt zelfgeproduceerde bedrijfswageninrichtingen en accessoires aan klanten uit heel Scandinavië en Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland tegen de meest concurrerende prijzen. De producten worden in Zweden gemaakt en vervolgens gemonteerd of doorgestuurd naar de klant. Alle inrichtingen hebben een zelfdragende constructie van aluminium-verzinkt staal, waarbij de focus ligt op kwaliteit en veiligheid. Onze lades hebben standaard kogellagerschuifrails, zodat ze soepel openen en sluiten. Al onze inrichtingen zijn door het SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (het Zweedse equivalent van TNO) getest op veiligheid. Work System biedt 36 maanden garantie op alle bedrijfswageninrichtingen. Al onze systemen kunnen achteraf worden aangevuld, afhankelijk van uw wensen. Bel of bezoek ons voor een offerte op maat!

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Bedrijfswageninrichting met makkelijke toegang tot de lades op kogellager rails via de zijdeur van de Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2.
853
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-Bas Bedrijfswageninrichting voor Berlingo, Combo, Proace City & Partner L1

Strakke bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw bedrijfswagen die past bij de Berlingo, Combo, Proace City & Partner L1.
312
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Mercedes Vito Lang

Bedrijfswageninrichting met makkelijke toegang tot de lades op kogellager rails via de zijdeur van de Mercedes Vito Lang.
782
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Bedrijfswageninrichting met makkelijke toegang tot de lades op kogellager rails via de zijdeur van de Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
764
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-260 Bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Een bedrijfswageninrichting met makkelijk te bereiken lades om praktisch te kunnen werken met uw Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2.
806
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Ford Custom L1

Bedrijfswageninrichting met makkelijke toegang tot de lades op kogellager rails via de zijdeur van de Ford Custom L1.
798
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?