EEN ECHTE CRASHTEST
Ons grootste veiligheidsproject ooit.

V-BAS Bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy & Proace L1H1

Art. nr:26-EJP-L1H1-Y16-V-BAS

Bedrijfswageninrichting V-BAS is een instapmodel aan de linkerkant voor de Peugeot Expert, Citroen Jumpy & Toyota ProAce.
285
Excl. 21 % BTW

Afmeting

Lengte: 1470 mm
Hoogte: 875 mm
Breedte: 262 mm
Gewicht: 16.3 kg

Informatie

Montagetijd: 133.98 min
Levertijd: 1 day
Garantie: 36 maand
X
Toevoegen
Productinformatie
Dit is een bedrijfswageninrichting die populair is onder de mensen die de breedte willen behouden in hun Peugeot Expert, Citroen Jumpy & Toyota ProAce L1H1. De inrichting is slechts 262,5mm diep en zorgt voor handige opslagmogelijkheden voor een kleiner assortiment. Deze inrichting kan uitgebreid worden met onze nieuwe, slimme modulebakken. Het frame voorzien van onze nieuwe smartbox is ook een gewilde optie om de opslagmogelijkheden uit te breiden.

De accessoires op de afbeelding zijn niet inclusief, maar u kunt deze uiteraard wel kopen.
Alle montagedelen en handleidingen worden meegeleverd.

De bedrijfswageninrichtingen van Work Systeem zijn gemaakt in Zweden en zijn ontwikkeld om te presteren in uitdagende omstandigheden.

Zijpanelen
De zijpanelen van Work System zijn gebaseerd op een zelfdragend constructieontwerp, voor een stabiele en veilige montage. We gebruiken Dx51-staalplaten met een gecoat aluminium zinkoppervlak voor extra duurzaamheid, corrosiebescherming en een slanke afwerking. Om het voor onze klanten mogelijk te maken hun laadruimte te maximaliseren hebben de frames gaten, waarbij de gaten voor verschillende accessoires zoals haken en Smart Boxes gebruikt kunnen worden. Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen.

Schappen
De schappen van Work System zijn ontworpen met een zelfdragende constructie die de schappen lichter en stabieler maken. De schappen van Work System zijn gemaakt van Dx51-staalplaten van verschillende diktes. Een aluminium-zinklaag beschermt de planken tegen corrosie en een dubbele vouw zorgt voor gladde randen. De lengte en diepte van de schappen variëren afhankelijk van de grootte van het systeem en het voertuig waarin de stellingsystemen moeten worden geplaatst. De standaard planken hebben een hoogte van 5,2 cm, waardoor uw spullen op hun plaats blijven. Voor grotere gereedschappen of dingen met een hoog zwaartepunt wat kan vallen bieden wij ook een soepel verlengstuk aan wat inklapbaar is.

De planken kunnen flexibel in hoogte worden geïnstalleerd (dit kan worden beperkt door de wielkasten). Bij gelijkmatig verdeelde belasting draagt elke plank tussen de 50 en 200kg, afhankelijk van de lengte. Voor alle standaard schappen bieden wij geschikte verdelingen en opslagbakken om eenvoudig orde en structuur in de stellingsystemen te creëren.

Work System biedt 36 maanden garantie op alle stellingsystemen. Dit is iets waar wij erg trots op zijn, want we kunnen de houdbaarheid van de schappen garanderen voor 3 jaar.

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Ford Custom L1

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Ford Custom L1.
742
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Ford Connect L2

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Ford Connect L2.
728
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2.
911
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce.
735
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting VW Caddy

Alleen tot modeljaar 2020! Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw VW Caddy.
645
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

V-LS3 Bedrijfswageninrichting Berlingo, Combo, Proace City & Partner L1

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor de linkerkant van uw Berlingo, Combo, Proace City & Partner L1.
651
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

wij verkopen uitsluitend aan ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, ZZP’ERS OF OPENBARE ORGANISATIES. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. 

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

een MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.

Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.

De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.

We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?